6937030630 Λεωφόρος Ελευθερίας 51Β - Ελεούσα, Ιωάννινα agathoulaki@gmail.com
 
 
 
 

Πεταλούδες Αγαθή & Σωτηρία

Καλωσορίσατε στην εταιρεία "Πεταλούδες Αγαθή & Σωτηρία", τον επίγειο προορισμό σας για την απόλυτη οργάνωση εκδηλώσεων στα Ιωάννινα και τις γύρω περιοχές. Με εμπειρία 15 ετών  στον χώρο της διοργάνωσης γάμων και βαπτίσεων, σας προσφέρουμε ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα που αντιπροσωπεύει τον επαγγελματισμό, την ποιότητα, την κομψότητα και τη λεπτομέρεια.

Στην επιχείρησή μας κατανοούμε πλήρως τη σπουδαιότητα των ξεχωριστών στιγμών στη ζωή σας και αφιερώνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ανεξάρτητα από τον τύπο της εκδήλωσης που σχεδιάζετε, είτε πρόκειται για γάμο είτε για βάπτιση, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να υλοποιήσουμε την ιδέα σας με μοναδικότητα και κομψότητα. Προσφέρουμε μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας. Από το στολισμό γάμου και βάπτισης με εμπνευσμένες δημιουργίες μέχρι την παραγωγή προσκλητηρίων και μπομπονιέρων, είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε λεπτομέρεια θα είναι τέλεια συντονισμένη και θα αντανακλά το προσωπικό σας στυλ.

 
 
 

 

 

Η διακόσμηση ενός γάμου είναι ένας σημαντικός παράγοντας που αναδεικνύει την αισθητική και την προσωπικότητα των νεόνυμφων. Οι μοναδικές λεπτομέρειες και οι δημιουργικές ιδέες συνθέτουν ένα περιβάλλον που αντανακλά τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις του ζευγαριού. Το να επιλέξετε ένα θέμα ή ένα στυλ που αποτελεί αντικατοπτρισμό της προσωπικής σας ταυτότητας αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο να δημιουργήσετε μια εμπνευσμένη διακόσμηση που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους προσκεκλημένους.
 
 
 

Η διακόσμηση ενός γάμου είναι ένας κρίσιμος παράγοντας που αναδεικνύει την κομψότητα και το ρομαντισμό της εκδήλωσης. Οι λεπτομέρειες που επιλέγονται με προσοχή, όπως η χρήση φυσικών χρωμάτων και υλικών, όπως μεταξένιες τραβέρσες, λευκά λουλούδια και κομψά γυαλιά, συνθέτουν μια ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής που αποπνέει διακριτικότητα και φινέτσα.