6937030630 Λεωφόρος Ελευθερίας 51Β - Ελεούσα, Ιωάννινα agathoulaki@gmail.com
 
 
     
     
  Διοργάνωση Γάμων  
     
   
     
 
 
 
 
 
 
   
     
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Διοργάνωση γάμου

Δημιουργούμε μια μαγευτική εμπειρία διοργάνωσης γάμου, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τη ρομαντική αισθητική με την απόλυτη προσωπική προσέγγιση, διαμορφώνοντας μια εκδήλωση που αντικατοπτρίζει την ουσία και το ύφος του ζευγαριού.

 
 
01. Τι περιλαμβάνει η διοργάνωση γάμου


Η επιχείρησή μας "Πεταλούδες Αγαθή & Σωτηρία" που βρίσκεται στα Ιωάννινα, αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την οργάνωση, το στολισμό και τη διακόσμηση του γάμου σας από το Α εως το Ω. Ο γάμος είναι ίσως από τις πιο σημαντικές στιγμές κάθε ανθρώπου. Αυτή τη μέρα θα την θυμάστε για πάντα… Εμείς θα σας βοηθήσουμε ώστε αυτή η μέρα να είναι παραμυθένια και να την θυμάστε γλυκά για πάντα, τόσο εσείς όσο και οι προσκεκλημένοι σας.  

 

02. Προσωπικό Στυλ


Διαλέξτε το στιλ - ύφος που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας, ρομαντικός, vintage, κλασσικό, minimal, λαμπερό, μοντέρνο και όποιο άλλο στιλ επιθυμείτε, και δείτε το όνειρο να ζωντανεύει.

 

 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
Σχεδιασμός

Με βάση τις προτιμήσεις και το στυλ του ζευγαριού, δημιουργούμε μοναδικά θεματικά σχέδια και διακοσμητικές λύσεις.
 
     
 
Οργάνωση

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση της εκδήλωσης, εξασφαλίζοντας αψογούς χρονοδιαγράμματα και οργανωτικές λύσεις.
 
     
 
Προϋπολογισμός

Προσαρμόζουμε τις προτάσεις μας στο διαθέσιμο προϋπολογισμό, εξασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες δυνατές τιμές.
 
     
 
Catering

Από το φαγητό και τα ποτά μέχρι την εξυπηρέτηση, εξασφαλίζουμε μια απροβλημάτιστη και αρμονική εμπειρία γεύσης για τους καλεσμένους.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  Προϊόντα Γάμου

Ανακαλύψτε εκατοντάδες προϊόντα για την διοργάνωση του γάμου σας όπως προσκλητήρια, μπομπονιέρες στέφανα και πολλά ακόμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς...

 
 
  Τα προϊόντα μας