6937030630 Λεωφόρος Ελευθερίας 51Β - Ελεούσα, Ιωάννινα agathoulaki@gmail.com
 
 
     
     
  Διοργάνωση Βαπτίσεων  
     
   
     
 
 
 
 
 
 
   
     
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Διοργάνωση Βάπτισης

Η υπηρεσία διοργάνωσης βάπτισης δημιουργεί μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, συνδυάζοντας προσωπικότητα, λεπτομέρεια και μοναδικό στιλ για το ιδανικό γιορτινό γεγονός.

 
 
01. Τι περιλαμβάνει η διοργάνωση βάπτισης


Η εταιρία μας, 'Πεταλούδες Αγαθή & Σωτηρία' που εδρεύει στα Ιωάννινα, αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση, τον σχεδιασμό και την κατάλληλη διακόσμηση για τη βάπτιση του μωρού σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Επιπλέον, προσφέρουμε μια ποικιλία από μπομπονιέρες, προσκλητήρια, κουφέτα, κουτιά βάπτισης, σετ λαδόπανα, βιβλία ευχών βάπτισης, λαμπάδες βάπτισης, μαρτυρικά βάπτισης, ρούχα και άλλα αξεσουάρ σε προσιτές τιμές για την ολοκλήρωση της βάπτισης του μωρού σας.

 

02. Προσωπικό Στυλ


Διαλέξτε το στιλ - ύφος που θέλετε να δώσετε στη βάπτιση του παιδιού σας, ρομαντικός, vintage, κλασσικό, minimal, λαμπερό, μοντέρνο και όποιο άλλο στιλ επιθυμείτε, και δείτε το όνειρο να ζωντανεύει.

 

 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
 
 
 
Σχεδιασμό

Προσφέρουμε εξειδικευμένη διακόσμηση και επιλογές σχεδιασμού που αντικατοπτρίζουν το ξεχωριστό στυλ και τις προτιμήσεις της οικογένειας.
 
     
 
Δημιουργικότητα

Σχεδιάζουμε δραστηριότητες και ψυχαγωγία για τους μικρούς καλεσμένους, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία.
 
     
 
Δώρα

Προσφέρουμε ποικιλία από μοναδικές μπομπονιέρες και δώρα, επιλέγοντας με μεράκι τα πιο ενδιαφέροντα και προσωπικά δώρα για τους καλεσμένους.
 
     
 
Επαγγελματικές λύσεις

Συνδέουμε την οικογένεια με επαγγελματίες όπως φωτογράφους, ζαχαροπλάστες και σχεδιαστές ρούχων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  Προϊόντα Βάπτισης

Ανακαλύψτε εκατοντάδες προϊόντα για την διοργάνωση της βάπτισης του παιδιού σας όπως προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βαπτιστικά ρούχα και πολλά ακόμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς...

 
 
  Τα προϊόντα μας